RESERVEREN

Yes, we're on Playtomic!


Met Playtomic was het nog nooit zo gemakkelijk om een terrein te reserveren. Download de app op je gsm en volg onderstaand stappenplan!

Reservatieregels:

  • Reserveren kan tot en met 30 dagen op voorhand
  • Een reservatie annuleren kan tot 3 dagen op voorhand
  • Iedereen kan tot 3 boekingen in de toekomst maken
  • Alle betalingen verlopen via de app. De betaling kan gesplitst worden onder de deelnemende spelers (ieder betaalt zijn deel). Openstaande bedragen worden 2u na de wedstrijd aangerekend aan de eigenaar van de reservatie.


STAPPENPLAN

1. Download de 'Playtomic' app in de App Store (Apple) of Google Play store (Android).

2. Log in of maak een account aan als je nog geen hebt.

3. Laat de App in je buurt zoeken (Locatievoorzieningen aan) of zoek naar 'Acasa Padel Laarne'. 

4. Op de pagina van 'Acasa Padel Laarne' kan je een datum en een startuur (swipe links of rechts) kiezen. Hij geeft je eronder de beschikbare terreinen per startuur.

5. Om te reserveren klik je op het gewenste blokje die de prijs aangeeft voor je gekozen terrein en duur (60 of 90 min). De prijzen verschillen naargelang piek- of dalmoment.

​6. Betaling kan via Credit card, Bancontact of via de Acasa Padel Wallet.

Via je profielpagina op de app (mannetje onderaan) kan je op elk moment je reservaties opzoeken, bekijken en ook annuleren indien je dat wenst (afzeggen kan tot 72 uur op voorhand). 


!! via de access code in je bevestigingsmail of op de app bij 'My Matches' kan je vanaf 30 min vóór je reservatie tot 30 minuten na je reservatie binnen langs de hoofdingang.
!! Rackets kunnen gehuurd worden in onze Padel Kiosk. Betaling kan met Bancontact (contactloos), kredietkaart (idem)of via de LOVA app (downloaden).